lørdag den 5. april 2014

Fordele ved badmintontøj

Badmintontøj har tendens til at ændre en badmintonkamp. Med de bedste teknologier inden for badmintonbeklædning formår Yonex at give deres spillere en markant fordel. Hvis din kropstemperatur stiger, falder ens ydeevne, på baggrund af dette er det vigtigt at have god svedtransporterende og åndbart badmintontøj. normale svedtransporterende materialer holder kroppen tør og derved ikke våd og kold. Yonex bruger materialer som er 2 gange så svedtransporterende som huden og derved opnår man disse materialer vil kun ske når aktiviteterne foregår indendørs eller i ekstrem varme.

Yderligere end den høje grad af svedtransportering i Yonex badmintontøj, bruger Yonex også mega små carbonfibre som er indvævet i materialet. Denne lille indvævede teknologi sørger for der ikke forekommer statisk elektricitet ved badmintontrøje skift.

En ekstra lille detalje i Yonex badmintontøj er  at fibrene i beklædningen er blevet behandlet med et anti bakterie middel som påvirker at badmintontøjet ikke så hurtigt starter på at lugte af sved. Efter tøjet er blevet brugt i flere måneder kan der i nogle tilfælde sætter sig en lidt sur lugt i badmintontøjet. Dette er på grund af at når man sveder kommer en smule salt/fedt med ud. Dette vil desvære sætte sig dybt i materialet og kan være næsten umuligt at vaske ud med almindelig vaskemiddel.  Og da det er strengt forbudt at bruge skyllemiddel når man arbejder med svedtransporterende Yonex badmintontøj, er det ofte svært at se en brugbar løsning på problemet. Da der er behandlet med det anti bakterielle middel forlænges holdbarheden på Yonex badmintonbeklædning yderligere og tøjet føles frisk i længere tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar